Našim gostima nudimo prvoklasno prenoćište sa doručkom i prema želji prenoćište u apartmanu ili sobi. Za goste obezbeđen parking prostor koji je pod video nadzorom.

Kako bi upotpunili našu uslugu, i drage goste zadržali pod krovom u sklopu objekta smo izgradili kvalitetne smeštejne jedinice. Na raspolaganju su Vam prelepe, komforne sobe i apartmani, sa velikim prozorima i puno svetla. Opsežni luksuz sa prigušenim tonovima i opuštenom atmosferom. Inovativno uređenje balansira između modernog i klasičnog, elegantnog i funkcionalnog, jedinstvenog i jednostavnog. Velike ugaone tuš kabine, osvetljenost, dvosed-sofe, izuzetna dela vizualne umetnosti, radni stolovi,  samo su neki od detalja koji upotpunjuju sliku ponuđenih pogodnosti. Kapaciteta su do 4 osobe. Pogodne su za parove ili porodice od 3 do 4 osobe.

Pogledajte detaljnije:

SOBE       APARTMANI      CENOVNIK SMEŠTAJA

"Na ovozemaljskom žaru život pod suncem i sumracima oduvek je bio tajna. Gori plamenu kamena koji nam simbolizuješ oganj rodnog praga, svetkujemo kao i uvek s nadom da Konak bude naše večito utočište."

Miroljub Bojović, zadovoljni gost, petak 12.09.2003.god.

Spoj tradicije i ukusa

Kontakt info

Ul. Nikole Tesle br.5, Kruševac

Tel: +381-37-443-410

Email: info@konak.rs

Pratite nas na društvenim mrežama